Üniversitemiz Personelinden Öğretmenlerimize Türk Halk Müziği Ziyafeti

Üniversitemiz Akademik ve İdari Personel Türk Halk Müziği Topluluğu tarafından Öğretmenler Günü münasebetiyle İl Kültür Merkezi’nde konser verildi.  Birbirinden güzel Türk Halk Müziği eserlerinin seslendirildiği konsere Vali Dr. M. İlker Haktankaçmaz, İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin, öğretmenler ve aileleri, akademik ve idari personelimiz katıldı.

Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Hamit Önal şefliğinde ülkemizin farklı yörelerine ait Türk Halk Müziği eserlerini solo ve koro halinde seslendiren topluluk üyeleri büyük bir beğeniyle dinlendi. İzleyiciler türkülere zaman zaman alkışlarla eşlik etti.

Program Vali Dr. M. İlker Haktankaçmaz’ın Akademik ve İdari Personel Türk Halk Müziği Topluluğu adına Yrd. Doç. Hamit Önal’a çiçek takdim etmesi ve toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.