EndNOTE Veri Tabanı Kullanıma Açılmıştır

Değerli akademisyen ve öğrencilerimiz,

Tez/makale yazma, atıf yapma, referans listeleri oluşturma, farklı dergi/tez formatlarına göre düzenleme ve hangi dergilerde yayınlayabileceğinize dair önerilerde bulunma gibi birçok özelliğiyle bilimsel araştırma,makale yazım ve yayın sürecinizde sizlere yardımcı olabilecek EndNote yazılımı Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı'mızca lisanslanarak sizlerin kullanımına sunulmuştur.

Ürünü kullanmak isteyen akademisyen ve öğrencilerimiz ürün hakkında detaylı bilgi ve download linklerine kütüphane sayfamızdan ulaşabilirler.

Kütüphane Web Sayfası > Veri tabanları > Endnote linkini tıklayarak '' üye girişi " kısmına girdikten sonra oturum açıp programı bilgisayarınıza kurabilirsiniz.

Açılan pencereden üye koduna; kurum sicil numaranızı arada boşluk ve (-) işareti olmayacak şekilde (Örnek:A0104, B0727), Yüksek Lisans ve Doktora öğrencileri ise T.C. kimlik numaralarını yazarak giriş yapınız. Şifre alanına şifrenizi yazarak oturumunuzu açabilirsiniz. Şayet şifrenizi bilmiyorsanız Kütüphane ve Dokümantasyon Dairesi Başkanlığı’nın 0 318 357 24 83 nolu yada 2520-2506-2507 nolu Dahili telefon numaralarını arayarak şifrenizi alıp daha sonra oturum aç işlemini gerçekleştirebilirsiniz.