Sayın Proje Yöneticisi,

01/01/2016 Tarihinden itibaren yeni bap otomasyon sistemi kullanılacaktır. Bu sistemde, proje başvuruları,malzeme istekleri yapılabilecek, ara rapor ve sonuç raporu gönderilecek, tüm proje aşamalarından proje yöneticisi haberdar edilebilecektir. Projenin harcamaları ve kalan tutarı görülebilecektir.

BAP- Otomasyon sistemimizi kullanmak için sadece @kku.edu.tr e-posta hesabınızın olması yeterlidir. İlk defa e-posta alacak olanlar Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığının İnternet Sayfasından, Form ve Dökümanlar grubunda “E-POSTA BAŞVURU FORMU”nu online doldurarak e-posta adresi ve şifresi alabilirler. Üniversitemizden ilk defa e-posta alanların, geçici şifrelerini, kesin şifreye dönüştürmek için Üniversitemiz E-postasına giriş yapmaları gerekmektedir.

Şuan yürüyen projelere ait bilgilerin, BAP Koordinasyon Birimi tarafından otomasyona girilebilmesi için proje yürütücülerinin ve Üniversitemiz öğretim elemanı yardımcı araştırmacıların, e-posta ve e-posta şifresi ile Otomasyon programına giriş yaparak, kişisel bilgiler ve özgeçmiş bilgilerinin en geç 30 Kasım 2015 tarihine kadar otomasyona girişinin yapılması gerekmektedir. Giriş yapılmadığı takdirde
yürütücüsü olduğunuz proje ile ilgili işlemleriniz sonuçlandırılamayacak.

Otomasyon programına Chrome veya Mozille tarayıcıları ile “otomasyonbap.kku.edu.tr” adresinden giriş yapılacaktır. Ana sayfada giriş düğmesini tıkladığınızda, Giriş Türünde “YÜRÜTÜCÜ”yü seçmeniz gerekmektedir. Kullanıcı adına @kku.edu.tr uzantılı e-posta adresinizi, şifreye de e-posta şifrenizi yazmanız gerekmektedir. Otomasyona girdikten sonra sayfanın üst tarafında yer alan YÜRÜTÜCÜ başlığı altında bulunan linkler vasıtasıyla işlemlerinizi yapabilirsiniz. Geçiş sürecinde karşılaşılacak sorunlar konusunda anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim.

Prof.Dr. Osman ÇAĞLAYAN

Rektör Yardımcısı