Bisiklet Dağıtımı Başlamıştır

BİSİKLET DAĞITIMI İLE İLGİLİ DUYURU

Sağlık Bakanlığı tarafından Üniversitemize verilen Bisikletler Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığına (Öğrenci Gençlik Merkezi) öğrencilerin başvurmaları halinde aşağıda belirtilen esaslar doğrultusunda kullanıma sunulacaktır.

-7-11 Mart 2016 tarihlerinde talepler toplanacak olup, talep sırasına göre bisikletler 14-18 Mart 2016 tarihlerinde teslim edilecektir.

-Zamanında bisikletin teslim alınmaması halinde talebin yenilenmesi gerekecektir. Bisiklet teslim tutanağı ve şartname okunmuş ve kabul edilmiş olunacaktır.

Bisikletler kullanıma dönemler halinde öğrencilerin talebine göre sunulacak olup, eğitim-öğretim yılı sonunda bakım ve onarımları yapılmak ve yeni döneme hazır duruma getirmek üzere geri alınacaktır.

SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRESi BAŞKANLIĞI

EK: BİSİKLET TESLİM TUTANAĞI VE ŞARTNAME

BİSİKLET TESLİM TUTANAĞI VE ŞARTNAME

Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından verilen  aşağıda markası, modeli ve seri  numarası yazılı bisikleti ……/……/……….. Tarihinde eksiksiz ve sağlam olarak teslim aldım. Bakım, kontrol veya sayım vs. için usulüne uygun kullanmadığımda istenilen tarihte aldığım şekilde teslim edeceğim.

Aşağıda belirtilen bisiklet teslim şartlarını okudum kabul ediyorum.

ÖĞRENCİNİN ADI SOYADI

BİSİKLETİN SERİ NOSU

TC. KİMLİK NO

BİSİKLETİN MARKASI/S.NO

ÖĞRENCİ NO

TELEFON NO

OKULU

GERİ TESLİM TARİHİ

……/……../201..

BÖLÜMÜ

İMZASI

BİSİKLET TESLİM ŞARTLARI

1-Bisiklet kullanma süresi dönemliktir. Dönem sonlarında bisikletler sağlık kültür ve spor dairesi başkanlığına eksiksiz teslim edilecektir. Bisiklet hizmetinden tüm öğrencilerimizin faydalanması esas alınmıştır.

2-Öğrenciler bisikleti almak için (yeni) öğrenci kimlik belgesi, T.C kimlik belgesi (iki kimlik belgesi ) ile Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığına müracaat edecektir. Bisiklet teslim tutanağı imzalandıktan sonra bisikletler teslim edilecektir.

3-Her öğrenci kendi adına bisikletini alacak bir başkası adına işlem yapılmayacaktır. Her öğrenciye yalnız bir bisiklet verilecektir.

4-Bisikletler verilmeden önce talep eden öğrencinin bisiklet kullanmayı bilip bilmediği test edilecek kullanabilenlere bisiklet verilecektir.  Ancak bisiklet kullanamayan ve istekli olan öğrencilere Kırıkkale Üniversitesi Bisiklet Topluluğunca kurs verildikten sonra bisiklet verilebilecektir.

5-Bisiklet kullanımıyla ilgili trafik düzenlemelerinde kask takma şartı aranmaktadır. Kask temini öğrenciye aittir. Kaskı olmayan öğrenciye bisiklet verilemeyecektir. Verilen bisikletler kasksız kullanılamayacaktır.

6-Bisiklet kullananlar trafik ve emniyet sürüş kurallarına uyacaklar, kampüs içinde kasksız kesinlikle kullanılamayacaktır.

7-Öğrenci teslim aldığı bisikleti istenilen tarih de tüm aksesuarları ile eksiksiz, sağlam ve çalışır durumda teslim edecektir.  Arızalı ve eksiği olan bisikletler eksiklikler giderildikten sonra teslim alınacaktır.

8-Bisiklet teslim edilen öğrenciler bisikletin güvenliğinden sorumludur. Kaybolan bisikleti teslim alan  tazmin  edecektir.

9-Bisikletler ticari amaçlı kullanamazlar veya satılamazlar.

10-Öğrenci bisikleti aldığı tarihten sonra doğabilecek tamir bakım onarım öğrencinin kendisine aittir.

11-Öğrenci bisikleti istenilen tarih ve zamanda teslim edilen şekilde teslim etmediği durumlarda devlet malına zarar vermekten hakkında disiplin soruşturması başlatılacaktır.

12-Öğrencilerin bisiklet kullanma veya güvenli sürüş kurallarına uymamaları nedeniyle meydana gelecek yaralanmalar ve kazalarda üniversitemiz sorumlu tutulamaz.

13-Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı yetkilileri, Üniversite güvenlik görevlileri, okul idarecileri ve yöneticiler bisiklet kullanım kurallara uyulmadığını gördüklerin de bisikletleri geri alma yetkisine sahiptir.

Teslim Edilmesi Uygundur                                                                                                                               Teslim Eden