Yemek Bursu

2017-2018 Öğretim yılında Üniversitemiz öğrencilerine verilecek olan ücretsiz yemek bursundan faydalanmak isteyen öğrencilerimizin başvuruları ilgili fakülte/yüksekokul burs komisyonlarınca değerlendirilerek seçilen asil listelerde isimleri yazılı öğrencilerimizin ücretsiz yemek burslarının sistemde tanımlamaları yapılmıştır.

Bu kapsamda,

1) Öğrencilerimizin başkaca bir işlem yapmasına gerek kalmadan Öğrenci Kimlik Kartlarıyla günlük bir öğün yemek olmak üzere kullanabilirler.

2) Öğrencilerimiz Fakülte/Yüksekokullarının burs komisyonlarından burs sonuçlarını öğrenebilirler. Ayrıca isim listesi yayınlanmayacaktır.

3) Öğrenci Kimlik Kartlarını teslim almayan öğrencilerimizin, kimliklerini Okullarından teslim almaları gerekmektedir.