Taşeron İşçilere ait Başvuru Müracaat Sonuçları

SÜREKLİ İŞÇİ KADROLARI BAŞVURU SONUÇLARI HAKKINDA DUYURU

24 Aralık 2017 Tarihli Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren 696 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 127. maddesine ve 01.01.2018 tarih ve 30288 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan "KAMU KURUM VE KURULUŞLARINDA PERSONEL ÇALIŞTIRILMASINA DAYALI HİZMET SÖZLEŞMELERİ KAPSAMINDA ÇALIŞTIRILMAKTA OLAN İŞÇİLERİN SÜREKLİ İŞÇİ KADROLARINA GEÇİRİLMESİ HAKKINDA 375 SAYILI KANUN HÜKMÜNDE KARARNAMEYE EKLENEN GEÇİCİ 23. VE GEÇİCİ 24. MADDELERİNİN UYGULANMASINA DAİR USUL VE ESASLAR"da belirtilen kriterlere göre: Üniversitemiz bünyesinde alt işverenlerde çalışan elemanların sürekli işçi kadrolarına geçirilmesine ilişkin alınan başvuru müracaatları Tespit Komisyonu tarafından değerlendirilen personele ait isim listesi aşağıda açıklanmıştır.

 

ÖNEMLİ NOTLAR:

 

***Listelerde bilgileri yazılı bulunan kişilere ait “DEĞERLENDİRME SONUÇLARI KESİN SONUÇLAR OLMAYIP” listelerde isimleri yazılı bulunan kişilere yönelik yapılmakta olan “GÜVENLİK SORUŞTURMASI VE ARŞİV ARAŞTIRMASI” sonuçlarının Kurumumuza ulaşmasıyla birlikte, söz konusu listeler yeniden güncellenecektir.

 

***Listelerde bilgileri yazılı bulunan kişilere ait T.C. Numaraları Bilgi Güvenliği nedeniyle yazılmamıştır.

 

***Değerlendirme sonuçlarına itirazlar ilan tarihinden itibaren en geç 3 (üç) işgünü içerisinde (21/02/2018 tarihi mesai bitimine kadar) yapabilecektir.

 

***Sınav Tarihi, Saati ve Yeri daha sonra duyurulacaktır.

 

 

BAŞVURU SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ…