KPSS 2018-1 Sonuçlarına Göre Üniversitemize Yerleştirilen Adayların Atamalarını Yapmak Üzere Adaylardan İstenen Belgeler:

KPSS 2018-1 SONUÇLARINA GÖRE ÜNİVERSİTEMİZE YERLEŞTİRİLEN ADAYLARIN ATAMALARINI YAPMAK ÜZERE ADAYLARDAN İSTENEN BELGELER:

1) Dilekçe

2) 4 adet vesikalık fotoğraf

3) Diploma fotokopisi (aslı ibraz edildiğinde sureti Üniversitemizce onaylanır)

4) KPSS sonuç belgesi (İnternet çıktısı)

5) KPSS yerleştirme belgesi (İnternet çıktısı)

6) Nüfus cüzdanı fotokopisi

7) Beyan Formu (Kırıkkale Üniversitesi Personel Daire Başkanlığından temin edilecektir.)

8) Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırma Formu (Kırıkkale Üniversitesi Personel Dairesi Başkanlığı Form ve Dokümanlar bölümünden temin edilecek)

Evrakların Personel Daire Başkanlığına 27.07.2018 tarihi mesai bitimine kadar şahsen teslim edilmesi gerekmektedir. Posta ile gelen evraklar kabul edilmeyecektir.

KPSS  2018/1 TERCİH KILAVUZU

6.MADDE: ÖSYM tarafından yerleştirilen adaylar, başka bir sınav veya mülakat yapılmaksızın, yerleştirme yapılan kadro ve pozisyonlara kamu kurum ve kuruluşlarınca doğrudan atanacaklardır. Yerleştirildikleri halde atama için öngörülen niteliklere sahip olmayan veya gerekli belgeleri süresi içinde yerleştirildikleri kurum veya kuruluşa teslim etmeyen adayların atamaları yapılmayacaktır.

İrtibat Telefonları:

Mustafa ÖZÜÇ                 0(318) 357 42 42/1823