Residorm Öğrenci Yurdunda Üniversitemize Tahsis Edilen Kontenjana Yurt Başvuruları

Residorm Öğrenci Yurdunda Üniversitemiz kontenjanından ücretli, ücretsiz ve indirimli kalmak isteyen öğrencilerin 30.09.2019 Pazartesi günü mesai bitimine kadar Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığına müracaat etmeleri gerekmektedir.

2019 – 2020 ÖĞRETİM YILINDA RESİDORM ÖĞRENCİ YURDUNDA KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ KONTENJANINDAN ÜCRETLİ KALACAK ÖĞRENCİLERDEN KESİN KAYITTA İSTENECEK BELGELER

1. Öğrenci belgesi,

2. Nüfus cüzdanı fotokopisi,

3. 2 (iki) adet vesikalık fotoğraf,

4. Yabancı uyruklu öğrenciler için, Emniyet makamlarından alınacak Türkiye’de oturma izni verildiğine dair izin belgesi ile pasaportun fotokopisi,

5. Resmi kurumlardan alınan sağlık raporu,

6. Engellilerin (belirlenen kontenjan dahilinde) %50’ye kadar indirimden faydalanabilmesi için sunduğu raporun Üniversite Burs-Kredi-Barınma ve İstihdam Başvuru Değerlendirme Komisyonunca kabul edilmesi gerekmektedir.

7. Şehit çocuklarının %30 indirimden faydalanması için şehit çocuğu olduğunu resmi olarak belgelendirmesi gerekmektedir.

8. Yurt yatak fiyatları aylık olup aşağıdaki şekildedir.

2019 – 2020 ÖĞRETİM YILINDA RESİDORM ÖĞRENCİ YURDUNDA KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ KONTENJANINDAN ÜCRETSİZ KALMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLERDEN İSTENECEK BELGELER

1. Öğrenci belgesi,

450,00 TL

1 Kişilik (Engelli)

406,00 TL

9. Üniversite kontenjanından Yurt Kayıtları Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı Kültür Şube Müdürlüğü Bürosundan yapılacaktır.

Yurt Başvuru Formu İçin Tıklayınız…