Spor Bilimleri Fakültesi 2021-22 Özel Yetenek Seçme ve Değerlendirme Sistemi Kontrol Listesi

KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ÖZEL YETENEK SEÇME VE DEĞERLENDİRME SİSTEMİ

*** ÖNEMLİ AÇIKLAMA ***

 

LÜTFEN DİKKATLİCE OKUMADAN KONTROL LİSTESİNİ İNCELEMEYE GEÇMEYİNİZ!

Web sitemizde hala güncelliğini koruyan ve başvuru işlemlerinden önce Kırıkkale Üniversitesi Senatosu onayıyla yayımlanmış olan Kırıkkale Üniversitesi, Spor Bilimleri Fakültesi 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Özel Yetenek Seçme ve Değerlendirme Sistemi Kılavuzunda da belirtildiği üzere aşağıdaki işlem basamakları sırasıyla uygulanacaktır.

1. Aşağıdaki linkte sunulan KONTROL LİSTESİNDE size ait tüm veriler, herhangi bir istatistiki işleme tabi tutulmaksızın kontrol amaçlı olarak ilan edilmiştir.

2. Bu kontrol listelerindeki bilgilerde herhangi bir yanlışlık olduğunu belirlemişseniz, bu hata ya da hataları ayrıntılı ve açık bir dille ifade ettiğiniz ve ekinde belgelerinizi sunduğunuz bir e-posta dilekçe yoluyla Spor Bilimleri Fakültesi e-posta adresine (sporbilimleri@kku.edu.tr) en geç 25 Ağustos 2021 Çarşamba günü saat 17:00’a kadar bildiriniz. Bu tarih ve saatten sonra yapılacak itirazlar kesinlikle dikkate alınmayacaktır.

3. 25 Ağustos 2021 Çarşamba günü saat 17:00’a kadar Spor Bilimleri Fakültesi e-posta adresine (sporbilimleri@kku.edu.tr) gelen itirazlar değerlendirildikten ve haklı görülen itirazlar sonuçlandırıldıktan sonra, Asıl ve Yedek Adayları belirleyen veriler elde edilmiş olacaktır.

4. Çevrimiçi başvuru sırasında sisteme yüklemiş olduğunuz belgeler ve başvuru durumunuz ile ilgili açıklamalar, Açıklamalar sütununda belirtilmiş ve listenin en altında açıklamalı olarak verilmiştir.