2. Türkiye Sosyal Bilimler Sempozyumu

2. Türkiye Sosyal Bilimler Sempozyumu (27-28 Ağustos 2022)

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi ile Oku Okut Derneği iş birliğinde Sosyal Bilimler alanında profesyoneller ile lisansüstü öğrencileri bir araya getirerek tecrübe aktarımına imkân sağlamak, disiplinler arası iletişimi ve çalışmaları güçlendirmek ve akademik üretime katkı sağlamak amacıyla 27-28 Ağustos 2022 tarihlerinde çevrim içi olarak 2.Türkiye Sosyal Bilimler Sempozyumu gerçekleştirilecektir.

Sempozyumda; sosyal bilimler alanında hazırlanan bildiriler sunulabilecektir. Sempozyuma katılım ücretsiz olup kabul edilen bildirilerin özetlerine DOI atanarak Oku Okut Yayınları tarafından e-kitap olarak yayımlanacaktır. Tam metinler ise Tetkik: Türk-İslam Kültürü Dergisi’nde (ISSN: 2822-3322) yayımlanmak üzere hakem sürecine alınacaktır. Sempozyumla ilgili geniş bilgi sempozyum.okuokut.org web   adresinde   yer almaktadır.