Akdeniz Üniversitesi Çevre Hizmet Ödülleri 2022


Çevre Hizmet Ödül Başvuruları 2022 Başlamıştır

Çevre değerlerini koruyup geliştirmenin en etkin yolu iyiyi ödüllendirmektir. Katkılarınızla iyi örnekleri ön plana çıkararak çevre değerlerimize sahip çıkalım.

“Akdeniz Üniversitesi Çevre Hizmet Ödülleri-2022” için örnek adaylar önerelim.

Akdeniz Üniversitesi Çevre Hizmet Ödülleri her yıl, Türkiye, Antalya ve Akdeniz Üniversitesi ölçeklerinin yanı sıra Bilim Onur, Bilim Hizmet, Bilim Teşvik ve Özel Ödül kategorilerinde çevre değerlerinin korunması ve geliştirilmesine hizmet etmiş kişi, kurum ve kuruluşlara verilmektedir.

Bu yıl 25.’si gerçekleştirilecek olan “Akdeniz Üniversitesi Çevre Hizmet Ödülleri–2022” için başvurular; 05 Aralık – 30 Aralık 2022 tarihleri arasında yapılabilecektir. Değerlendirmeler sunulan gerekçeli dosyaların incelenmesi üzerinden yapıldığından, bilgi ve belgeleri içeren 1 adet dosya ile başvurulması gerekmektedir.

2022 Yılı içinde:
· Akdeniz Üniversitesi Ölçeği
· Antalya Ölçeği
· Türkiye Ölçeği
– Kamu Kurumları
– Özel Sektör
· Bilim Onur Ödülü
· Bilim Hizmet Ödülü
· Bilim Teşvik Ödülü (< 35 yaş bilim insanları)
· Özel Ödül

ölçeklerinde çevre ve ekoloji değerlerinin korunması ve geliştirilmesine hizmet etmiş kişi, kurum ve kuruluşlar (kendiniz ve kendi kuruluşunuz dahil) hakkında hazırlayacağınız öneri dosyalarını ulaştırmanız yeterlidir. Kişi ya da kurumlar ödül kategorilerinde aday da önerebilirler.

Öneri dosyalarının 30 Aralık 2022 Cuma günü, saat 17:00’ ye kadar aşağıdaki adrese elden, posta ya da e-mail (akcam@akdeniz.edu.tr) yoluyla ulaştırılması gerekmektedir.

Sonuçlar http://akcam.akdeniz.edu.tr adresinde duyurulacaktır.

Adres: Akdeniz Üniversitesi
Çevre Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi Kampus
07058 Antalya
Tel: 0242-310 2089/2090/6526 Faks: 2275360

Bilgi:

Web Adresi: http://akcam.akdeniz.edu.tr
e-mail: akcam@akdeniz.edu.tr

 

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ

ÇEVRE SORUNLARI ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ