07 Kasım 2022 Tarihli Üniversitemiz Sözleşmeli Personel Alım İlanı Yedek Adayların Yerleştirme Sonuçları

07 Kasım 2022 tarihli ve 32006 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan, Üniversitemiz Sözleşmeli Personel Alım İlanı Nihai Değerlendirme Sonuçları neticesinde, "ASIL" olarak yerleştirilen adaylardan evrak teslim etmeyen veya atanmaktan feragat edenlerin yerine yerleştirilen yedek adaylar listesi için tıklayınız.

S-003001 Hemşire, S-003002 Psikolog, S-003003 Röntgen Teknisyeni ve S-003006 Diğer Sağlık Personeli pozisyonları için yedek olarak belirlenen adaylar belgelerini Tıp Fakültesi Dekanlığına;

S-003008 Destek Personeli (Temizlik Hizmetleri) (Kadın) ve S-003010 Koruma ve Güvenlik Görevlisi (Erkek) pozisyonları için yedek olarak belirlenen adaylar ise belgelerini Personel Dairesi Başkanlığına en geç 12 Ocak 2023 tarihi saat 17.00’a kadar şahsen teslim etmeleri gerekmektedir. Posta veya elektronik yollarla gönderilen belgeler kabul edilmeyecektir.

İSTENİLEN BELGELER:

• Başvuru Dilekçesi
  • Nüfus Cüzdanı, T.C. Kimlik Kartı veya Nüfus Kayıt Örneği
  • Mezuniyet Belgesi veya Diploma
  • KPSS Sınav Sonuç Belgesi
  • Askerlik Durum Belgesi
  • Adli Sicil Kaydı Belgesi
  • Yerleşim Yeri Belgesi
  • Koruma ve Güvenlik Görevlisi pozisyonuna başvuran adaylar için Özel Güvenlik Kimlik Kartı fotokopisi (Belge aslının da ibraz edilmesi gerekmektedir.)
  • Sağlık Kurulu Raporu (Sağlık Bakanlığının, Sağlık Kurulu Raporu vermeye yetkilendirdiği tam teşekküllü kamu ve özel hastanelerinden alınan raporlar geçerlidir. Raporlarda atanacak kadrolara uygun ibare bulunması gerekmektedir. (Örn; Hemşire pozisyonuna atananlar için “Hemşire olarak görev yapabilir.” ibaresi yer almalıdır.)
  • Fotoğraf (4 Adet)

İmzasız dilekçe ile yapılan belge teslimi geçersiz sayılacak olup, belgelerin aslının ibrazı ile fotokopisi veya noter onaylı örnekleri kabul edilecektir. E-Devlet Kapısından alınan belgelerin üzerinde karekodunun bulunması ve güncel tarihli olması gerekmektedir.

Bu duyuru tebligat niteliğindedir, ayrıca tebligat yapılmayacaktır.