2023 Yılı Yaz Dönemi Hizmet İçi Eğitim Planı

2023 Yılı Yaz Dönemi Hizmet İçi Eğitim Planı için tıklayınız.

EĞİTİMİN AMACI:

2023 Yılı Yaz Dönemi Hizmet İçi Eğitim Planında yer alan eğitimler ile Üniversitemizde görev yapan Koruma ve Güvenlik Görevlilerinin iç ve dış paydaşlarımızla olan iletişim düzeyleri ile koruyucu güvenlik önlemleri konusundaki becerilerini geliştirmek, amirlerine karşı tutum, yaklaşım ve davranışları ile ilgili sınırları belirlemek suretiyle görev, yetki ve sorumlulukları yerine getirmede farkındalık oluşturulması amaçlanmaktadır.

Temizlik personeline yönelik düzenlenecek eğitimlerde ise görevli personelin, Üniversitemizin iç ve paydaşları ile olan iletişim düzeyleri ile iş görme becerilerini geliştirmek amirlerine karşı tutum, yaklaşım ve davranışları ile ilgili sınırları belirlemek suretiyle görev, yetki ve sorumlulukları yerine getirmede farkındalık oluşturulması amaçlanmaktadır.


EĞİTİM KATILIM BİLGİLERİ

  1. Üniversitemiz Akademik ve İdari Birimlerinde yürütülen hizmetin aksamaması amacıyla, tüm güvenlik personeli ile temizlik personeline yönelik olarak verilecek olan 08-11 Mayıs 2023 tarihleri arasındaki eğitimler ile 16-18 Mayıs 2023 tarihleri arasındaki eğitimlere katılımın dönüşümlü olarak gerçekleştirilmesi suretiyle tüm ilgili personelin katılımının sağlanması amaçlanmaktadır.
  2. Eğitime katılacak olan personelin, dönüşümlü katılım planının Koruma ve Güvenlik personeli için Güvenlik Müdürlüğü tarafından; Temizlik Personeli için ise İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanlığı, Tıp Fakültesi Dekanlığı ve Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı tarafından yapılması gerekmektedir.
  3. Eğitim katılım durumunun, ilgili akademik ve idari birim amirleri tarafından takip edilmesi ve eğitimin hedef personele ne ölçüde katkı sağladığının iş süreçlerinin denetlenmesi yoluyla değerlendirilmesi gerekmektedir.