2023 Yılı Hizmet İçi Eğitim Planı

2023 Yılı Hizmet İçi Eğitim Planı için tıklayınız.

EĞİTİMİN AMACI:

  • 2023 Yılı Hizmet İçi Eğitim Planında yer alan eğitimler ile Üniversitemizde görev yapan akademik ve idari personelin tabi olduğu ve iş süreçlerini yürüttüğü mevzuat hakkındaki bil düzeyinin artırılması, buna bağlı olarak söz konusu mevzuat kapsamında oluşturulan dijital bilgi sistemleri ile olan bağının kuvvetlendirilmesi ve uygulamalar konusunda farkındalık oluşturulması amaçlanmaktadır. Ayrıca, mevzuat eğitimlerine ilave olarak planda yer alan iş görme teknikleri, zaman ve kaynak yönetimi, planlamaya dayalı ve önleyici tedbirlere ilişkin eğitimler ile de personelin iş süreçlerini hızlandırmak, kolaylaştırmak ve kişisel gelişimine katkıda bulunmak da bu eğitimin amaçları arasında yer almaktadır.


EĞİTİM KATILIM BİLGİLERİ

  1. 2023 yılı sonuna kadar devam edecek olan eğitimlere planda yer alan hedef personelin eksiksiz olarak katılması ve öngörülmekte ve katılımın ilgili birimlerin amirleri tarafından takip edilmesi gerekmektedir.
  2. Planda yer alan eğitimlere yürütülen görev itibarıyla tanımlanan (Akademik ve İdari Birim Amirleri), Öğrenci Bilgi Sistemine erişim yetkisi olan tüm personel, Maaş Mutemetleri, birimlerin satın alma sorumluları vb.) personelin tamamının; “Tüm akademik ve idari personel”, “Tüm idari personel” şeklinde tanımlanan hedef personeller ise hizmetlerin aksamaması amacıyla en az üçer personelin katılımı zorunludur. Katılım planlamasının birim amirleri tarafından yapılması ve takip edilmesi gerekmektedir.
  3. Eğitimlerin tamamlanmasını müteakip eğitim katılım sonuçları ve eğitim başarısına ilişkin istatistik bilgileri Üniversitemiz Personel Dairesi Başkanlığının web sayfasında yayımlanacaktır.