Akademide Güncel Öğrenme - Öğretme Yaklaşımları ve Uygulamaları

Akademide Güncel Öğrenme-Öğretme Yaklaşımları ve Uygulamaları

Öğrenme ve Öğretme Gelişimi Birimi bünyesinde ES-İBE iş birliğiyle hazırlanan ve TÜBİTAK BİDEB 2237-A programı kapsamında desteklenen “Akademide Güncel Öğrenme -Öğretme Yaklaşımları ve Uygulamaları” etkinliği 22-23 Eylül 2023 tarihleri arasında çevrimiçi olarak gerçekleştirilecektir.

Etkinlik kapsamında yükseköğretimde mobil öğrenme; arttırılmış, sanal ve karma gerçeklik; medikal eğitim alanından örnekler ile sürükleyici teknolojiler ve eğitim, harmanlanmış öğrenme; kesintisiz öğrenme (seamless learning); yapay zekâ ve uygulamaları ve akıllı robot sistemleri konuları ele alınacaktır.

Programa ilişkin detaylı bilgiler Akademide Güncel Öğrenme - Öğretme Yaklaşımları ve Uygulamaları  adresinde yer almaktadır.

Lisansüstü öğrenci ya da öğretim elemanı olmak

Etkniliğe TÜBİTAK ARBİS veri tabanında kayıtlı olan öğretim elemanları ve lisansüstü öğrenciler katılabileceklerdir.

Not: Etkinliklerin en az %70’ine katılan katılımcılara Katılım Belgesi verilecektir.