Lokman Hekim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Gültekin, Rektörümüzü Ziyaret Etti

Lokman Hekim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Gültekin, Rektörümüz Prof. Dr. Ersan Aslan’ı makamında ziyaret etti. Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Sedat Aktan da ziyarette hazır bulundu.

Ziyarette Prof. Dr. Fatih Gültekin, Lokman Hekim Üniversitesinde yapılan helal ürün uygulama ve araştırmalarıyla ilgili çalışmaları anlattı.

Rektörümüz Prof. Dr. Ersan Aslan  Lokman Hekim Üniversitesinde yapılacak olan çalışmalarda Üniversitemizin destekleriyle her zaman yanında olacağını belirtti. Ziyarette, İki Üniversite arasında yapılabilecek iş birliği projeleri hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Rektörümüz, Prof. Dr. Fatih Gültekin’e Çeşnigir Köprüsünün resmedildiği çini çalışmayı hediye etti. Rektörümüz, yerli ve milli aracımız TOGG T10X ile Rektör Prof. Dr. Fatih Gültekin'e kampüsümüzü gezdirdi.