Üniversitemiz Güvenlik Toplantısı Yapıldı

Üniversitemiz Güvenlik Toplantısı, Kırıkkale Valisi Mehmet Makas başkanlığında, Rektörümüz Prof. Dr. Ersan Aslan’ın katılımıyla gerçekleşti.

Üniversitemizde 2023-2024 eğitim-öğretim yılının ikinci döneminde alınacak tedbirlerin konuşulduğu toplantıda, üniversite ile üniversiteye bağlı yükseköğretim kurumlarında, yurtlarda ve üniversite çevresinde huzurlu eğitim ortamının devam ettirilmesi ve gerekli tedbirlerin alınması ile ilgili kurumlarla üniversite yönetiminin eşgüdüm içerisinde hareket edilmesi konuları ele alındı.

Toplantıya, Vali Yardımcısı Vekili Ender Faruk Uzunoğlu, İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ, İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb. Barış Cücen, Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş ile ilgili kamu kurum ve kuruluş müdürleri katıldı.