Üniversitemizde 'Kuşlar için Yuva' Etkinliği Yapıldı

Üniversitemizde, Kampüsümüzün minik misafirleri kuşlar için 'Kuşlar için Yuva' Etkinliği düzenlendi.

Düzenlenen etkinliğe Rektörümüz Prof. Dr. Ersan Aslan, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet Başalan, Genel Sekreterimiz Dr. Öğr. Üyesi Şevket Evci, Yapı İşleri ve Teknik Dairesi Başkanı Makbule Hümeyra Ünlü , Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanı Kenan Ersan, İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanı Eyüp Erol ile akademik ve idari personelimiz katıldı.

Kuşlar için ilk yuvayı yapan Rektörümüz Prof. Dr. Ersan Aslan,'' Bugün baharın başlangıcını, doğanın uyanışı ve yeniden doğuşu olan Nevruz Bayramı. Bizde bugün kampüsümüzün ve doğanın önemli parçası olan kuşlarımıza yuva yapmak için buradayız. Yuvaları yapmak bizler için belki kısa bir iş ama kuşlar nezdinde bir ev belki de hayatının  geri kalanını geçireceği bir yuva demek. Rabbim yaptığınız bu hayırlı işi kabul etsin. Hepinize emeklerinizden dolayı teşekkür ediyorum.'' şeklinde konuştu.

Etkinlik, Rektörümüz Prof. Dr. Ersan Aslan'ın akademik ve idari personelimizle sohbet etmesi ve hatıra fotoğrafı çektirilmesi ile sona erdi.