Üniversitemiz Keskin Meslek Yüksekokulunda “Baharı Karşılıyoruz Etkinliği” Düzenlendi

Üniversitemiz Keskin Meslek Yüksekokulunda düzenlenen 'Baharı Karşılıyoruz Etkinliği' öğrencilerimiz ile akademik ve idari personelimizin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. 

Açılış konuşmasını yapan Keskin Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr. Alper Gürer “Bildiğiniz gibi 21 Mart Nevruz Bayramı. Bizde bugün sizlerle Nevruzu kutlamak istedik. Keskin MYO olarak Nevruzu kutlamak için sizlere bazı etkinlikler hazırladık.  Bugün okulumuz bahçesinde çuval yarışı, yumurta yarışı, bayrak yarışı ve halat çekme yarışı yapacağız.  Yarışmalara katılmak için sabırsızlandığınızı görebiliyorum. Bahar döneminde Futbol, Voleybol, Masa Tenisi vb. turnuvaların düzenlenmesini istediğinize yönelik taleplerinizi alıyorum. Bu konuda da eğer sizler sınıflarınızdan bu turnuvaların organizasyonunda görev alacak arkadaşlarınızı seçer ve taleplerinizi Müdür Yardımcımız Fikriye Hocayla paylaşırsanız bizler de, sizler için bu turnuvaları yapmak isteriz. Son olarak bu etkinliğin hazırlanmasında emeği geçen Öğr. Gör. Dr. Fikriye Sezer ve Öğr. Gör. Yusuf Karadere hocalarımıza çok teşekkür ediyorum. Hepinizin Nevruz Bayramını kutluyor, iyi eğlenceler diliyorum” dedi.

Baharın kendisini hissettirmeye başladığı bugünlerde Üniversitemiz Keskin Meslek Yüksekokulu bahçesinde 'Baharı Karşılıyoruz Etkinliği' renkli görüntülere sahne oldu. Voleybol maçı, çuval yarışı, yumurta taşıma yarışı, halat çekme yarışı, bayrak yarışı etkinlikleri yapıldı. 

Etkinlik kapsamında Keskin Meslek Yüksekokulu öğrencilerimiz, akademik ve idari personelimiz ile beraber okulun bahçesine fidan dikimi de gerçekleştirdi. Etkinlik, öğrencilerimizin ateş üzerinden atlaması, dans ve halay oyunları ile son buldu.