Rektörümüz Prof. Dr. Ersan Aslan, Öğrencilerimizle İftar Sofrasında Buluştu

   Rektörümüz Prof. Dr. Ersan Aslan, öğrencilerimizle iftar sofrasında bir araya geldi. Rektörlüğümüz tarafından organize edilen iftar programına Rektörümüz Prof. Dr. Ersan Aslan, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Mehmet Başalan ve Prof. Dr. Sedat Aktan, Genel Sekreterimiz Dr. Öğr. Üyesi Şevket Evci, akademik ve idari personelimizle öğrencilerimiz katıldı.

   Ramazan Ayı’nın manevi ikliminin hissedildiği sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen iftar programında Rektörümüz, öğrencilerimizle sohbet etti ve sorularını cevapladı. Öğrencilerimiz, günün anısına Rektörümüz Prof. Dr. Ersan Aslan’la fotoğraf çektirdi. Birlik ve beraberliğin, paylaşma ve dayanışma ruhunun en güzel şekilde yaşandığı Ramazan Ayı’nda öğrencilerimizle iftar sofrasında buluşmaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Rektörümüz, Üniversite yönetimi olarak öğrencilerimizin taleplerini dinlemeye, beklentilerini karşılamaya her zaman hazır olduklarını ifade etti.

   İftar yemeği sonrasında yemekhanenin genel işleyişi ve yemekhane hizmetleri hakkında bilgi alan Rektörümüz, yemekhane personeli ile fotoğraf çektirdi.