Senatomuz, Prof. Dr. Ali Erdemir’e Teşekkürlerini İletti

Diş Hekimliği Fakültesinde 2014 yılından bu yana sürdürdüğü dekanlık görevini Prof. Dr. Saadet Atsü’ye devreden Prof. Dr. Ali Erdemir için Üniversitemiz Senatosunda tören yapıldı.

Törene Rektörümüz Prof. Dr. Ersan Aslan, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Mehmet Başalan, Prof. Dr. Erol Yılmaz ve Prof. Dr. Sedat Aktan, Genel Sekreterimiz Dr. Öğr. Üyesi Şevket Evci ve senato üyelerimiz katıldı.

Törende konuşma yapan Rektörümüz Prof. Dr. Ersan Aslan,  “Ali Hocamız, dekanlık görevi boyunca güzel çalışmalara imza attı ve makamını Saadet Hocamıza teslim etti. Üniversitemize, Diş Hekimliği Fakültemize ve senato çalışmalarımıza yapmış olduğu katkılardan dolayı kendisine teşekkür ederim. Bundan sonraki hayatında ve akademik çalışmalarında başarılar dilerim.”  dedi.

Rektörümüze teşekkür eden Prof. Dr. Ali Erdemir, konuşmasında “Dekan olarak 2014 yılında göreve başladım. 2016 yılında Diş Hekimliği Fakültemizi kampüsümüze taşıdık. Elimden geldiğince fakültem için güzel şeyler yapmaya gayret ettim. İnşaallah vazifemi layıkıyla yapmışımdır. Tabi ki bu bir nöbetti ve ben bu nöbeti Saadet Hocamıza devrettim. Sayın Rektörümüze, Rektör Yardımcılarımıza ve Genel Sekreterimize destekleri için teşekkür ederim. Siz Senato üyelerimiz de karşılaştığımız sorunların çözülmesinde bizlere her zaman yardımcı oldunuz. Bunun için de ayrıca teşekkür etmek isterim. Senato çalışmalarında başarılar dilerim. “ ifadelerine yer verdi.

Genel Sekreterimiz Dr. Öğr. Üyesi Şevket Evci, Prof. Dr. Ali Erdemir’e Üniversitemize katkıları dolayısıyla teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet Başalan, “Ali Hocam ile 2010 yılında Sağlık Bilimleri Enstitüsünde birlikte görev yapmaya başlamıştık. 2014 yılında dekanlık görevine atanması sebebiyle bizden ayrıldı. Bu süre içinde kendisiyle yakın çalışma fırsatı buldum ve tecrübelerimizi paylaştık. Yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederim. Bundan sonraki hayatında da başarılar dilerim.” dedi.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Sedat Aktan, “Ali Hocamla dekan olarak görev yaptığım süreçte Üniversite Senatosunda ve Yönetim Kurulunda tanıştım. Beraber çalışma fırsatı bulduğumuz zamanlarda Hocamızın belirli bir iş disiplinine ve ciddiyete sahip olduğunu gördüm. Bu disiplinle yıllarca Üniversitemize ve Diş Hekimliği Fakültemize hizmet verdiniz. Katkılarınız için teşekkür ederim. Saadet Hocamıza da yeni görevinde başarılar dilerim.” şeklinde konuştu.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Erol Yılmaz, Kurumsal ilişkileri ve insan ilişkilerini birbirine benzetirim. Kurumsal ilişkilerde usul, esastan önce gelir. Bu anlamda insan ilişkilerinde iletişim benim açımdan çok değerlidir. Hocamla birlikte çalıştığım süreçte güzel bir iletişimimiz oldu. Üniversitemize katkıları için teşekkür ederim.” dedi.

Senato üyelerimiz, Üniversitemize ve senato çalışmalarına katkıları dolayısıyla Prof. Dr. Ali Erdemir’e teşekkür eden senato üyelerimiz, Prof. Dr. Saadet Atsü’ye yeni görevinde başarılar diledi.

Tören, Rektörümüz Prof. Dr. Ersan Aslan’ın Prof. Dr. Ali Erdemir’e ebru tablo hediye etmesi ile sona erdi.