Yurtdışı Türkler ve Akraba Toplulukları Başkanlığı Yetkilileri Öğrencilerimizle Buluştu

Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı (YTB) yetkilileri Derya Yalvaç, Fatih Küçük ve Tuğba Yakut, Üniversitemizi ziyaret etti.

Üniversitemiz TÖMER'de ve farklı bölümlerimizde öğrenim gören burslu öğrencilerimizle bir araya gelen YTB yetkilileri, öğrencilerimizin taleplerini dinledi ve sorularını cevapladı.

Yahya Kemal Konferans Salonu'nda yapılan toplantıya TÖMER Müdürü Doç. Dr. Yasemin Kuşdemir, Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Öznur Özdarıcı, TÖMER personeli ve misafir öğrencilerimiz katıldı.

İnteraktif bir şekilde gerçekleşen toplantı sonrasında TÖMER Müdürü Doç. Dr. Yasemin Kuşdemir, YTB yetkililerine verimli geçen toplantı sebebiyle teşekkür etti ve hediye verdi.

Program, günün anısına fotoğraf çektirilmesi ile sona erdi.