“Üniversite Gençliği Sağlıklı Yaşam Parkuru”nun İlk Adımı Üniversitemizde Atıldı

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından üniversite kampüslerinde düzenlenen "Üniversite Gençliği Sağlıklı Yaşam Parkuru" etkinliğinin ilki Üniversitemiz Stadyumu’nda yapıldı.

Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Gülü ve Arş. Gör. Ege Direnç Erkan’ın koordinasyonunda yapılan etkinliğe akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimiz katıldı.

Şövalye, badminton ve limbo gibi eğlenceli aktivitelerin yer aldığı etkinliğe katılanlar hem fiziksel hem de zihinsel becerileri test eden etaplardan oluşan Sağlıklı Yaşam Parkuru’nu en kısa sürede tamamlamaya çalıştılar. Üniversite öğrencileri arasında sağlıklı yaşama ve spor yapma farkındalığı oluşturmayı amaçlayan etkinlik renkli görüntülere sahne oldu.

Üniversite Gençliği Sağlıklı Yaşam Parkuru’nun ikinci etkinliği 17 Nisan 2024’te Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinde yapılacak. Etkinlik kapsamında 31 Mayıs’a kadar 20 üniversitenin ziyaret edilmesi planlanıyor.